• Zagreb plakat d.o.o.
  • A Koturaška 51, 10000 Zagreb
  • T +385 (0)1 6311 200
  • F +385 (0)1 6170 787
  • zagrebplakat@zagrebplakat.hr
Za ispravan prikaz ovog sadržaja potrebno je imati Flash player.
Za ispravan prikaz ovog sadržaja potrebno je imati Flash player.

NOVOSTI

NOVO U PONUDI – STREET LIGHT!

NEKA BUDE... "ULIČNA SVJETLOST"!

Street light novi je medij urbanog oglašavanja u našoj ponudi, a riječ je o osvijetljenim plakatima koji jamče 24-satnu vidljivost vaše poruke. više...


Koliko se medija može pohvaliti non-stop komunikacijom? Reklama na televiziji ili radiju traje nekoliko sekundi, a oglas u časopisu onoliko koliko traje okretanje stranice... Za razliku od njih, Street light vašu poruku "emitira" bez prestanka, a zahvaljujući tome što je osvijetljen, poruka je vidljiva i noću.

Uz 24-satnu vidljivost Street light vam jamči i visoku uočljivost vaših poruka jer su Street light plakati postavljeni na atraktivnim lokacijama, u frekventnim pješačkim zonama ili na postajama javnog prijevoza.

Više o ovom novom mediju, lokacijama i cijenama zakupa pogledajte u našoj ponudi.

NOVO U PONUDI – ŠPAN MASTER!

NOVO U PONUDI – ŠPAN MASTER!

Tražite li učinkovit način komunikacije kroz dulji vremenski period i medij koji će vam jamčiti 24-satnu vidljivost mi imamo rješenje za vas – špan master! više...


Špan master je novi medij vanjskog oglašavanja u gradu Zagrebu, a riječ je o posebnom "oglasnom" prostoru koji se postavlja na stupove javne rasvjete. On je odlično rješenje za kampanje kojima je cilj povećanje poznatosti branda, za označavanje trgovačkih centara i drugih objekata, ali i u svim drugim slučajevima kada vam je potrebno komuniciranje poruke kroz dulji vremenski period. Budući da je osvijetljen špan master vam jamči 24-satnu vidljivost vaše poruke, a kvaliteta izrade čini ga otpornim na sve vremenske uvjete.

Ovisno o količini špan mastera i vremenskom periodu na koji ih zakupljujete za vas smo pripremili i atraktivne popuste. Više informacija potražite u našoj ponudi.

Anketa